OVER JODY

Jody Day is de Britse oprichter van Gateway Women, het wereldwijde vriendschaps-en support netwerk voor ongewild kinderloze vrouwen en auteur van ‘Living the Life Unexpected: 12 Weeks to Your Plan B for a Meaningful and Fulfilling Future Without Children’ (Bluebird/PanMacmillan).

Een “thought leader” op het gebied van ongewilde kinderloosheid bij vrouwen, een medeoprichter en boardmember van AWOC.org (Ageing Without Children), een voormalig onderzoeker in Sociale Innovatie aan Cambridge Judge Business School Fellow, een TEDx speaker en Psychotherapeut in opleiding.  Jody helpt graag kinderloze vrouwen hun joie de vivre terug te vinden en hen via de Gateway Women workshops, online community’s en, bijeenkomsten over de hele wereld en nu in de Benelux, samen te brengen.

Jody en Karin zijn verheugd om samen de kracht van het sisterhood van de Gateway Women experience naar Nederlands -en Engelstalige vrouwen in de Benelux aan te bieden.

Je kunt Jody contacteren (in het Engels) via jody@gateway-women.com of via Twitter @gatewaywomen

De Gateway Women website is www.gateway-women.com , hier kun je meer lezen over Jody, haar artikelen, blogs, video’s van haar speeches en kun je een voorproefje van haar boek downloaden.