WELKOM BIJ GATEWAY WOMEN BENELUX

If you wish to read the English pages, please click on the British flag icon on the right in the menu bar.

Dit is de Nederlandstalige zuster-site van Gateway Women (UK) www.gateway-women.com

VIDEO


Ben je ongewild kinderloos wegens omstandigheden die variëren van onvruchtbaarheid tot allerlei verschillende oorzaken zoals je partner die geen kinderen (meer) wilt, ziekte, geen geschikte partner kunnen vinden (beter bekend als sociale onvruchtbaarheid), geen kind kunnen veroorloven in je eentje (en het ook niet echt ziet zitten om een alleenstaande moeder te zijn), dat je altijd dacht dat je geen kinderwens had en dan realiseren dat je die wel had, je relatie stukloopt na vruchtbaarheidsbehandelingen of vanwege een van de vele andere redenen die er zijn; 

Je bent op de juiste plek. Welkom. Pak een stoel. Neem een kop thee of iets sterkers en maak het jezelf gemakkelijk. Er zullen een hoop dingen op hun plek gaan vallen.

Als onderdeel van de wereldwijde  Gateway Women organisatie, opgezet door Jody Day in Engeland in 2011, Gateway Women Benelux is de Nederlandstalige zuster organisatie voor ongewild kinderloze vrouwen in de Benelux.

Hier vind je information en support in zowel het Nederlands als in het Engels over:

  • Het bijwonen van een van onze gratis sociale bijeenkomsten voor ongewild kinderloze vrouwen in de Benelux.
  •  “De Gateway Women Reignite Weekends”, onze weekend workshop voor ongewild kinderloze vrouwen om te helpen je hart te helen en je tribe te vinden.
  • Karin’s gedachtes over haar weg in ongewenste kinderloosheid
  • Karin Enfield, de Benelux ambassadeur / representative / leider / directeur van Gateway Women Europa; aangewezen, getraind en gesteund door Jody om support te bieden.
  • Jody Day, de inspirerende oprichtster van Gateway Women en de wereldwijde “thought leader” over ongewilde kinderloosheid bij vrouwen en schrijfster van ‘Living the Life Unexpected: 12 Weeks to Your Plan B for a Meaningful and Fulfilling Future without Children’

Je bent niet langer alleen. Welkom in je Tribe.

Lieve groeten, Karin

karin@gateway-women.com