Het eerste Nederlandstalige Reignite Weekend in Eindhoven 19&20 september 2020

ZATERDAG 19 EN ZONDAG 20 SEPTEMBER 2020 GEFACILITEERD DOOR GATEWAY WOMEN BENELUX VOORZITTER: KARIN ENFIELD-DE VRIES

£ 295,- / € 345,- Earlybird (tot 1 juni 2020] £ 350,- / € 415,- (na 1 juni 2020). Voor alle boekingen geldt: £ 100,- / € 115,- aanbetaling

Er is leven na ongewilde kinderloosheid, ongeacht wat de media, je vrienden, je moeder en je innerlijke bitch je willen doen geloven! Een leven wat betekenis heeft en voldoening geeft aan jou, omdat jij het zelf zo voor jezelf gemaakt hebt.

Dit Gateway Women Reignite Weekend is voor jou als jij:

 • Een vrouw bent die graag kinderen had gewild maar voor wie dit niet gelukt is, om welke reden dan ook: onvruchtbaarheid, niet de juiste partner ontmoet, partner wilde geen (of meer) kinderen, chronische ziekte, slecht getimede relatiebreuk, enz, enz. Er zijn zo veel verschillende manieren waarop dit kan gebeuren…
 • Moeite hebt met relaties met vrienden en familie omdat je “niet in het plaatje past”
 • Je afvraagt waar je “Mojo” (levenslust) is gebleven, en waar je in hemelsnaam moet beginnen met zoeken!
 • Eenzaam en verward bent over jouw plaats in de maatschappij terwijl je om heen alleen maar moeders en gezinnen ziet…
 • Weet dat je iets zou moeten veranderen in je leven, maar dat je hiervoor geen puf, energie of inspiratie hebt en je je af vraagt; “En nu?….
 • Zorgen hebt over ouder worden zonder kinderen…
 • Boos bent omdat je “alles volgens het boekje gedaan hebt” en “dit” alsnog de uitkomst is!

Dit eerste Nederlandstalige Reignite Weekend in Nederland zal worden begeleidt door Karin Enfield-de Vries, die persoonlijk door Jody Day (de oprichter van Gateway Women:) getraind is!

Gedurende een Reignite Weekend ga jij:

 • De aannames die de samenleving heeft over moeder-zijn (en niet moeder zijn) ontleden en los laten wat niet bij jou “past”.
 • Kijken naar welke valse beelden, stigma’s en schaamte jij vasthoudt rondom de levenskeuzes die jij gemaakt hebt (en die voor jou gemaakt zijn), die geleidt hebben tot het niet hebben van het gezin waar je op gehoopt had.
 • Onderzoeken en uitdrukken van je onverwerkte verdriet over je ongewilde kinderloosheid; verdriet wat in onze cultuur amper erkend, begrepen of toegelaten wordt (waardoor wij dit zelf soms ook zo ervaren).
 • Terugkijken naar de dromen en doelen die je in je leven had, voordat je overtuigd raakte van het idee dat enkel het hebben van een kind er toe deed.
 • Het vuur opnieuw aanwakkeren voor jouw passie voor het leven en ga je nadenken over hoe jouw ‘Plan B’ voor een betekenisvol leven zonder kinderen er uit zou kunnen zien.
 • Je nieuwe “Tribe” ontmoeten, de leuke, sterke, wijze en grappige Nomos (non-moeders). We zijn met meer dan je denkt en we zijn niet de “huilende weirdo’s” die je wellicht angst aan jagen! In tegendeel, we zijn een club fantastische en moedige vrouwen bij elkaar…
De Dommelhof in Eindhoven, is de elegante en moderne setting voor ons weekend samen!

Na de workshop en in de toekomst:

De banden die worden gevormd gedurende het Reignite Weekend zijn erg special en de meeste vrouwen hebben veel steun aan deze vriendschappen tijdens het toepassen van de helende lessen van het weekend in hun dagelijkse levens. Zoals velen van ons hebben ervaren, is een van de onverwachte neveneffecten van ongewilde kinderloosheid het verlies van de vanzelfsprekende connecties die we hadden met onze vriendinnen doordat zij verhuizen naar een land dat “Moederzijn” heet. Een land waar wij niet naar toe kunnen, met een taal die wij nooit volledig machtig zullen worden. Nieuwe vriendschappen met Nomo’s (non-moeders) kunnen helpen dat verlies op te vullen, het dragelijk(er) te maken en zelfs plezierig! Het maakt het ook makkelijker om de vriendschappen met onze “moeder” vriendinnen te onderhouden omdat we niet meer zo vol zitten met een gevoel van jaloezie, verveeldheid en wrok jegens hen. Tegen het einde van het weekend zullen we, op verschillende manieren, het onderhouden van het onderlinge contact bespreken, mocht je hier behoefte aan hebben.

Verdere details en hoe te boeken:

Gezondheidsmaatregelen ivm Coronavirus: Indien de workshop geannuleerd moet worden wegens publieke gezondheidsredenen, zullen wij je aanbetaling terug betalen. We raden je aan om geen accommodatie te boeken voor 1 september, omdat wij dan pas met kunnen aangeven of de workshop door kan gaan of niet. Wij houden te allen tijden de regelgeving van de Nederlandse Overheid in acht.

 • Wanneer: Zaterdag 19 en Zondag 20 september 2020
 • Tijd: Beide dagen van 9.30u tot 17.00u
 • Kosten: Boekingen voor 1 juni 2020: Vroegboekprijs £ 295,- / € 345,- Voor boekingen na 1 juni 2020 : £ 350,- / € 415,- Plaatsen zijn te boeken met een aanbetaling van £ 100,- / € 115,- Het volledige bedrag dient voor 7 september 2020 betaald te zijn om zo je deelname te garanderen. Zodra je geboekt hebt, zal Karin contact met je opnemen over de betaalwijze. Je kunt dan ook met haar overleggen over een betalingsplan, mocht dit nodig zijn. Neem gerust contact met Karin op over de betalingsvoorwaarden en andere vragen die je mocht hebben via: karin@gatewaywomen.com
 • Hoe te boeken: Stuur een mail naar Karin@gateway-women.com waarin je schrijft dat je je aan wil melden. Karin neemt je dan mee in het boekingsproces.
 • Lunch & Breaks: Water, koffie en thee is voorzien. Een simpele lunchzak (sandwich, sapje en een stuk fruit wordt voorzien. Je mag uiteraard ook zelf je lunch meenemen. In de ochtend en in de middag nemen we 15 minuten pauze.
 • Locatie: DE DOMMELHOF, Fazantlaan 27, 5613 CB Eindhoven, Nederland https://stadskamers.nl/locaties/dommelhof/
 • Routebeschrijving en Parkeren: De Dommelhof bevindt zich op 10 minuten loopafstand van Eindhoven Centraal Station. Per openbaar vervoer: Indien de loopafstand te ver voor je is, dan kun op het station een OVFiets huren of een taxi / uber nemen, die brengen in nog geen 5 minuten naar de Fazantlaan. Per auto: Indien je met de auto naar Eindhoven komt, dan kun je naar de Fazantlaan rijden, waar je volop parkeergelegenheid vindt. In heel het centrum van Eindhoven geldt betaald parkeren. Een alternatieve optie voor gratis parkeren is op de Reigerlaan (naast de Salto School. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar De Dommelhof op de Fazantlaan. Kom je op de fiets, dan kun je die veilig stallen bij De Dommelhof. Link naar map
 • Accommodatie: Accommodatie in Eindhoven kun je het beste boeken via: Airbnb.com – Verschillende type accommodaties tegen verschillende prijzen. Booking.com – Geeft je de keuze uit verschillende hotels, appartementen en B&B’s in het centrum van Eindhoven.
 • Aantal deelnemers: Om een veilige en vertrouwelijk sfeer te creëren, is het aantal deelnemers gelimiteerd tot 12 vrouwen.
 • Voor wie is het Reignite Weekend bedoeld? Vrouwen van elke leeftijd, single of met partner, die graag kinderen hadden gewild, maar voor wie dit om welke reden dan ook niet gelukt is. Als jij graag vooruit wil en een leven wilt wat betekenis heeft en jou voldoening heeft zonder “biologische” kinderen, dan is dit weekend voor jou!
 • Annuleringsvoorwaarden: Je aanbetaling van £ 100,- / € 115,- wordt niet terugbetaald bij een annulering. Als je voor 15 augustus 2020 annuleert, kun je een verzoek indienen om je gemaakte betaling terug te vragen (exclusief de aanbetaling van £ 100,- / € 115,-). Annuleringen gedaan na 15 augustus 2020 worden enkel vergoedt (exclusief de aanbetaling van £ 100,- / € 115,-) als we jouw plaats in de workshop hebben kunnen verkopen aan iemand anders.
 • Voor overige vragen: Neem direct contact op met Karin via: karin@gateway-women.com

Getuigenissen van vrouwen die eerder deelgenomen hebben aan Reignite Weekends:

Het was zo’n behulpzame en fantastische workshop. Heel fijn om tijd door te brengen met andere Gateway Women en het heeft mij geleerd om mezelf uit te dagen om de weg naar mijn plan B te gaan zien. (Tilly, 48) Ik heb geen woorden voor het ongelofelijke positieve effect dat het vinden van Gateway women en het bijwonen van een Reignite weekend, heeft gehad op mijn kijk op het leven, mijn relaties en mijn reacties op moeders en baby’s! (Kate, 43) Nadat ik een dieptepunt had bereikt, wilde ik de workshop eens proberen. Het was een heel fijn weekend. De ruimte krijgen om na te denken en te praten over mijn gevoelens met lotgenoten heeft mij enorm geholpen. (Leila, 39) De workshop was fantastisch; goede structuur, helder en relevant wat mij heeft geholpen om het trauma, waar ik mee worstel sinds ik weet dat wij geen kinderen kunnen krijgen, te begrijpen. Ik heb prachtige vrouwen ontmoet wiens dappere en moedige verhalen, over het omgaan met tegenslagen, me altijd bij zullen blijven. Bedankt voor het geven van hoop! (Janet, 47) Ik heb een Reignite Weekend bijgewoond en kan het ten harte aanbevelen. Mocht je niet zeker zijn of je moet gaan, dan zou ik zeggen; Gaan! Je bent in veilige handen en een veilige omgeving, je verhaal delen met andere Gateway Women helpt enorm en de oefeningen zetten je aan het denken, op een goede manier. (Laura, 42) Ik heb lang vastgezeten in mijn verdriet wat maar niet over ging. Het weekend heeft mij geholpen om te begrijpen wat ik precies voelde en waarom. Eenmaal thuis voelde ik me voor het eerst in lange tijd weer lichter, positiever en zachter van binnen. (Becky, 52) Het was verwonderlijk om te realiseren dat ik niet alleen was, andere vrouwen deelden mijn pijn, zorg en angst, ieder met haar eigen verhaal en ieder met de behoefte om verder te gaan met hun leven maar niet weten hoe of wat. Ik nam de sprong in het diepe en schreef me in voor workshop niet wetende wat ik kon verwachten en of het wel iets voor mij zou zijn… Het was het beste wat ik heb kunnen doen! (Kristian, 42) Ik heb dit weekend bijgewoond met flinke kriebels van de zenuwen in mijn buik, maar het was een van de beste dingen die ik gedaan heb. Ik heb meer handvatten om vooruit te kunnen gaan met mijn Plan B. Het mooiste was het ontmoeten van lotgenoten en te ervaren dat ik niet alleen ben. (Faye, 41)

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*